3 træfarver. 3 forskellige udtryk. Dit valg

ABC reolerne findes i tre træfarver: natur, sort og hvid. Hvilken farve er du mest til? Farverne giver et væld af muligheder. Vælg din favorit.

ABC Classic

Classic er lavet af ubehandlet fyrretræ fra europæiske skove. Du kan lade reolen stå ubehandlet eller overfladebehandle efter smag. Den naturlige træfarve giver et enkelt og roligt udtryk, der gør, at den passer ind i ethvert rum og ethvert hjem. 

Start tegneprogram

Quadrant reol moduler i forskellige dybder

ABC Classic Black

ABC Classic Black er vores nye, moderne farve i sortlaseret fyr, der bliver naturligt farvelagt og bevarer den ægte træfornemmelse. Farven fremhæver reolens indhold og danner de perfekte rammer for et mere stilrent og stringent udtryk.

Start tegneprogram

Quadrant reol istandsæt og genbrug

ABC Classic White

ABC Classic White er lavet af hvidlaseret fyr, der bliver naturligt farvelagt og bevarer den ægte træfornemmelse. Den hvide farve skaber rene flader, der kun venter på at blive fyldt med dine yndlingssager. Den er desuden meget rengøringsvenlig.

Start tegneprogram

Quadrant reoler opbevaring låger skuffer hylder greb

Quadrant fleksibel modulreol sort køkken

Oplev ABC Classic hos din forhandler

Vi har forhandlere i hele Danmark, som kan hjælpe dig med at udforske de mange muligheder. Se vores klassiske træreol hos en forhandler nær dig.

Find forhandler

Quadrant reoler efter mål reolsystem til kontor

Gå på opdagelse i vores katalog

Find inspiration til din nye ABC Classic stigereol i vores katalog. Kun din fantasi sætter grænser for funktioner, former og farver.

Download ABC katalog

Quadrant reoler efter mål reolsystem til kontor

keyboard_arrow_up