Find inspiration til at designe din drømmereol

Tilpas funktionalitet og udseende, så ABC Classic passer præcis til dine behov og din smag. Her kan du finde inspiration i vores mest populære reolkombinationer til forskellige rum i dit hjem.

Hold orden på hjemmekontoret

Indret dit kontor med masser af god opbevaring. ABC Classic stigereolerne gør det nemt at organisere dit hjemmekontor, så du får stilrene rammer, der skaber et godt overblik. Praktisk og pænt.

Quadrant reol på ben

Smart struktur i køkkenet

Skab orden i køkkenet med et reolsystem fra ABC Classic. Skuffer, bokse og trælåger giver mange forskellige muligheder for at skabe struktur i køkkenet. Det behøver på ingen måde at være kedeligt at få sat køkkengear og udstyr i system, så du får et velfungerende madværksted.

Quadrant væghængt reol

Design af Quadrant reol i tegneprogram

Opbevaring i børnehøjde

Det bedste børn ved er at have legetøjet fremme, så legen hurtigt kan komme i gang. På ABC reolerne kommer børnenes legetøj virkelig i rampelyset og bliver en del af indretningen. Har du også brug for at skabe mere orden på børneværelset, er vores skuffer og bokse helt perfekte til formålet. For alle forældre ved, at man ikke kan få opbevaring nok. 

Stylet reol i stuen

En stigereol giver dig mulighed for at skabe personlighed i stuen. Her kan din favoritnips, keramik og vaser pynte, og du kan på den måde lave personlige og inspirerende stilleben. Du kan også bruge reolsystemet til din bogsamling eller andet læsestof, som skaber masser af hygge.

Quadrant reol på hjul

Pæn og praktisk velkomst i din entré

Med ABC stigereolerne kan du udnytte entréen på bedste vis til opbevaring af overtøj, sko, tasker, nøgler osv. Garderobestænger, bokse og skuffer kan hjælpe dig med at skabe præcis det overblik og system, du har brug for.

Quadrant reol på sokkel

Quadrant reoler håndværk bygget i Danmark

3 træfarver

ABC Classic træreolerne findes i tre forskellige træfarver: natur, sort og hvid. Hvilken farve er du mest til? Farverne giver et væld af muligheder. Vælg din favorit, eller skift farve fra rum til rum alt efter din smag.

Mere om farver

Quadrant reoler håndværk bygget i Danmark

Vælger du træmøbler fra ABC Classic, vælger du kvalitet, tænker langsigtet og kreativt.

Kirsten Johs-Mathiasen
Sales & Marketing Manager

Quadrant reoler efter mål

Du er designeren ...

Når du skal finde den rette reol fra ABC Classic til dit hjem, er det dig, som bestemmer. Med vores tegneprogram kan du eksperimentere og lege med alle de forskellige elementer, farver og placeringsmuligheder. Der er et væld af muligheder.

Start tegneprogram

Træmøbler, der flytter ind i dit hjem og bliver der

ABC er klassisk design, som holder i generationer.

 

Ombyg eller udbyg din reol fra ABC Classic i stedet for at udskifte den

Ændrer dine behov sig, kan du nemt ændre eller udvide din stigereol. Byg en ny reol, eller køb flere elementer og få et nyt møbel. 

Hvid Quadrant design reol med hylder

 

Få omlakeret din træreol i stedet for udskifte den

ABC Classic er lige så nem at samle, som den er at skille ad igen. Derfor er reolerne også nemme at male – på den måde kan du give din gamle reol ny kulør.

Quadrant reolsystem med skuffer væghængt

 

Reparér din træreol i stedet for at kassere den

Har din reol fået en skramme, eller er dele af den gået i stykker? Møbler er til for at blive brugt – og vi hjælper dig til at udskifte dem og give dem et nyt liv.

Quadrant reol istandsæt og genbrug

keyboard_arrow_up