Sammensæt din reol

Med ABC Classic kan du sammensætte din reol, så den passer præcis til dine behov. Du er designeren og vælger selv størrelse, moduler, farve osv. Fleksibelt og funktionelt.

Quadrant fleksibel modulreol sort køkken

Traditionelt håndværk i snedkerværkstedet


Vi har rødderne solidt plantet i den jyske muld, og vi elsker at nørkle på vores værksted i Aulum. Vores hjerte banker for træet og naturen. Vi har nemlig en forkærlighed for det traditionelle håndværk og den oprindelige natur.

Quadrant reoler farve inspiration

Vores moduler giver mange muligheder

Vi har 4 grundreoler i forskellige højder og 3 farvemuligheder. Kombinér størrelser, dybder, hylder, låger og bokse efter eget valg. Med en ABC reol får du flere funktionelle løsninger og forskellige anvendelsesmuligheder i én reol. Dyk ned i vores mange forskellige moduler.

Se mere her

3 træfarver - dit valg

ABC Classic

Classic fremstilles af ubehandlet fyrretræ fra europæiske skove. Du kan lade reolen stå ubehandlet eller overfladebehandle. Overfladebehandlingen modvirker træets gulningsproces og bevarer træets naturlige struktur.

Quadrant reol moduler i forskellige dybder

ABC Classic Black

ABC Classic Black er vores nye, moderne farve i sortlaseret fyr, som kommer fra europæiske skove. Den sorte farve fremhæver reolens indhold og danner de perfekte rammer for et mere stilrent og stringent udtryk.

Quadrant reol istandsæt og genbrug

ABC Classic White

ABC Classic White bliver lavet af hvidlaseret fyr, som kommer fra europæiske skove. Den hvide farve skaber rene flader, der kun venter på at blive fyldt med dine yndlingssager. Den er desuden meget rengøringsvenlig og passer ind i alle rum.

Quadrant reoler opbevaring låger skuffer hylder greb

Quadrant reoler farve inspiration

Opbevaring overalt i dit hjem

Vi ved, hvor vigtig god opbevaring er. ABC Classic hjælper med at skabe et godt overblik samtidig med, at reolen signalerer et enkelt, visuelt udtryk. Vores forskellige muligheder for skuffer, bokse og låger gør det nemt at organisere og opbevare alt fra dine yndlingsting til mere praktisk udstyr.

Vores opbevaringsløsninger er mange. Fælles for dem er, at du kan bruge dem overalt i dit hjem. Eller på arbejdspladsen.

Start tegneprogram

Quadrant fleksibel modulreol sort køkken

Dybder med masser af funktionalitet 

Vores ABC Classic reoler fås i tre forskellige dybder (30, 40 og 50 cm), og vores forskellige moduler fås i 2-3 forskellige dybder (30, 40 og 50 cm). Det giver naturligvis mulighed for at have smalle reoler i rum med lidt plads, som er meget funktionelt. De forskellige dybder giver også mulighed for at skabe et reolsystem med et visuelt og nærmest grafisk blikfang.

Start tegneprogram

Quadrant fleksibel modulreol sort køkken

Quadrant reoler farve inspiration

Nem at samle

ABC Classic stigereolerne kan samles og skilles ad helt uden problemer. Her er nemlig ingen samlinger, der driller. Fleksibelt og nemt.

Den originale stigereol

Vores klassiske stigereol fylder 50 år i 2025 og har trofast opfyldt vores kunders behov for opbevaring i hele hjemmet. Vi er stolte af at have skabt et bæredygtigt møbel i et langtidsholdbart design.

Det er en træreol, som med tiden kan skifte funktion, flytte fra rum til rum og på den måde følge dit liv. ABC Classic flytter ind i dit hjem og bliver der.

Quadrant fleksibel modulreol sort køkken

Quadrant reoler farve inspiration

Forkærlighed for naturen

For os går vores passion for træ og bæredygtighed hånd i hånd. Derfor producerer vi lokalt, bruger FSC-certificeret træ og arbejder med miljøhensyn. Vi er bevidste om verdens målene i alt, hvad vi gør og laver. 

Quadrant reoler efter mål reolsystem til kontor

Gå på opdagelse i vores katalog

Find inspiration til din nye ABC Classic stigereol i vores katalog. Kun din fantasi sætter grænser for funktioner, former og farver.

Du kan finde fine og funktionelle reolkombinationer og reolindretninger i kataloget, inden du sammensætter din egen træreol i vores tegneprogram.

Download ABC katalog

Quadrant reoler efter mål reolsystem til kontor

keyboard_arrow_up