Vores moduler giver et væld af muligheder

Funktionalitet. Fleksibilitet. Farver. Forskellige moduler, højder og dybder. Valget er dit.  Dyk ned i vores mange forskellige moduler her. 

H198/179/116/80 cm / W83 cm / D30/40 cm

Grundreol fra ABC i fyrretræ

Vores klassiske ABC grundreol fås i fire forskellige højder, der kan kombineres alt efter dine behov. De fås som ubehandlede, hvidlaseret eller sortlaseret.

Tilpas i tegneprogram

H45/80/116/179 cm / W42/79/109 cm / D30/40/50 cm

Stigeforhøjer til din ABC reol

Praktisk stigeforhøjer i tre forskellige højder, der enten kan anvendes som stigeforhøjer til en eksisterende ABC reol eller til at bygge en ny stigereol.

Tilpas i tegneprogram

H198/179/116/80 cm / W79 cm / D30/40 cm

Tilbygningsreol til din ABC reol

Tilbygningsdel til din reol, der fås i fire forskellige højder. De består af én stige og forskellige antal hylder alt efter behov.

Tilpas i tegneprogram

W39/76/106 cm / D30/40/50 cm

Hylder til din ABC reol

Hylderne er naturligvis essentielle for enhver ABC reol. Brug dem i din nuværende reol, eller byg en ny fra bunden. Hylderne er nemme at montere og giver et væld af muligheder. 

Tilpas i tegneprogram

62 73/82 30/40 cm / W30/40 D39-L70/79 cm

Hjørnehylder til din ABC reol

Hjørnehylderne kan sættes sammen med to stiger og giver på den måde en funktionel hjørnereol. De er nemme at montere og skaber flere muligheder for opbevaring uanset rum.

Tilpas i tegneprogram

W76 cm / D60 cm

Skriveplade til din ABC reol

Med skrivepladen kan du lave et funktionelt skrivebord i sammenhæng med dit reolsystem. Perfekt til hjemmekontoret eller på børneværelset. Skrivepladen kan indstilles i højde og vinkles alt efter dit ønske og behov.

Tilpas i tegneprogram

H17/35 cm / W37 cm / D30/40 cm

Bokse til din ABC reol

Boksene er uundværlige moduler til din reol. De giver nemlig mulighed for god opbevaring på en pæn måde. De fås i to forskellige størrelser og kan kombineres på mange forskellige måder.

Tilpas i tegneprogram

H56 cm / W76 cm / D30/40 cm

Låger i glas eller træ

Få fine låger til dit ABC reolsystem. Vælg mellem låger i træ eller glas. På den måde kan du vælge, om du vil gemme indholdet væk bag en låge eller vise det frem. Uanset hvad du vælger, er lågerne med til at give et enkelt og dekorativt udtryk.

Tilpas i tegneprogram

H56 cm / W76 cm / D30/40 cm

Vinreol til hjemmebaren

Du har også mulighed for at få din egen vinreol, når du sammensætter din ABC træreol. En fast plads til dine yndlingsflasker.

Tilpas i tegneprogram

Quadrant væghængt reol egetræ efter mål forhandler

H19 cm / W39/76 cm / D30/40 cm

Stilrene skuffer

Praktiske og stilrene skuffer skaber orden i dit ABC  reolsystem. Du kan kombinere træskufferne med vores låger, og få funktion og stil i samme løsning.

Tilpas i tegneprogram

Træmøbler, der flytter ind i dit hjem og bliver der

ABC er klassisk design, som holder i generationer.

Garderobestang

Få styr på tøjet med en garderobestang til din reol. Vælg længde og farve, og så kan du nemt og  hurtigt organisere dine klæder i entré, soveværelse eller walk in. 

Hvid Quadrant design reol med hylder

Bogstøtter

Bogstøtterne er perfekte til dig, der vil bruge din reol til opbevaring af bøger, magasiner osv. De skal monteres mellem stigerne og fås i natur, hvid og sort.

Quadrant reolsystem med skuffer væghængt

Afstivningskryds

Få et metalkryds på bagsiden af din ABC reol, som giver afstivning og stabilitet. Det giver desuden også støtte til reolens indhold, hvis der er brug for det.

Quadrant reol istandsæt og genbrug

keyboard_arrow_up