Spørgsmål og svar

Find svar på de oftest stillede spørgsmål om ABC Classic reoler. Læs om hvordan du designer din ABC stigereol, hvordan du finder en ABC Classic forhandler og meget andet.

Du kan finde din nærmeste ABC Classic-forhandler på vores forhandleroversigt her.

Priserne afhænger helt af, hvilken reol-opbygning du har i tankerne. Du kan finde priser i vores tegneprogram, hvor du også sammensætter din egen reolløsning.

Du bestiller ABC Classic-reoler hos din nærmeste ABC Classic-forhandler. Vi producerer derefter din reol på vores fabrik i Aulum.

Tegn din reol hjemmefra i vores tegneprogram, og tag dit tegningsID/tegningsnummer med til forhandleren, eller lad forhandleren hjælpe dig med at sammensætte din reolløsning. Begge dele er gratis og uforpligtende. Opretter du en brugerprofil i tegneprogrammet, kan du bl.a. gemme dine tegninger.

Ja, ABC Classic-reolsystemet er designet til at være fleksibel. Drømmer du om at udbygge din reol, kan du altid tilkøbe mere.

Ja, absolut.

Vi medsender en samlevejledning, som vi anbefaler at du følger nøje, når vi sender din nye reol. Du kan også altid finde vores samlevejledninger her.

Ja, vi er meget bevidste om hensynet til miljøet. ABC Classic-reoler produceres i Danmark af træ fra europæiske skove, og vi genplanter det, vi fælder. Læs mere her.

Ja, vi producerer ABC Classic-reoler på vores fabrik i Aulum i Vestjylland.

Ja, du designer nemt din egen reol-opstilling i vores tegneprogram. Her kan du vælge blandt vores 3 standardfarver.

Du har også mulighed for at besøge din nærmeste ABC Classic-forhandler, som gerne hjælper dig med at sammensætte den reolløsning, du drømmer om.

Ja, det er helt gratis og uforpligtende at oprette en bruger i vores tegneprogram og slippe kreativiteten løs. Med en brugerprofil, kan du bl.a. gemme dine tegninger og indrette som du har lyst.

ABC Classic findes i 3 farver. Sort, hvid og natur.

Du kan få ABC Classic-reoler i 3 forskellige dybder. Vælg mellem 30 cm, 40 cm og 50 cm - se mere i moduloversigten her. 

De 3 dybder kan kombineres i én og samme reol, så du opnår det look og funktionalitet, du ønsker.

Se vores komplette elementoversigt her.

keyboard_arrow_up